curset debutants.ok
15 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

Cursets per a tots els nivells

A primer cop d’ull, esquiar i fer snowboard sembla senzill, però per aprendre’n calen hores i bons professionals. Els pares acostumen a portar els fills a fer cursets, a esquiar amb algun monitor perquè els nens aprenguin a lliscar sobre la neu. Però, per què no hi van també els adults?

Els cursets d’esquí i snowboard que estan organitzats des de les estacions d’esquí catalanes permeten a aquelles persones que mai s’han calçat uns esquís o una taula començar i avançar ràpidament per poder lliscar per les pistes més fàcils i dominar la velocitat. Però també hi ha molts professors preparats per a esportistes amb més nivell, que volen progressar i millorar la seva tècnica. Fer cursets és una altra manera de gaudir de l’esquí i l’snowboard, permet esquiar per tota l’estació sense repetir pistes, descobrir els espais amb més encant i al mateix temps perfeccionar la lliscada sobre la neu. A més, els cursets es poden fer tan en grup per estar amb els amics, germans o conèixer gent com fer-los individuals.

Els cursets estan adequats a cada un dels nivells, de manera que el progrés és més ràpid. Des d’aquí, us podem donar un cop de mà per saber quin tipus d’esquiador sou: fes el test de l’esquiador i de regal t’emportaràs una samarreta!

 

Imatge: Masella

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.