nens a calonge
22 Apr 2014 0 comentaris Redacció

Com més serem, més riurem

Sou família nombrosa i quan toca viatjar o anar de vacances els números de vegades no quadren? Aquest any serà molt més fàcil i econòmic fer vacances a Catalunya.

Amb motiu de la celebració de l’Any del Turisme Familiar, famílies com la teva poden gaudir de descomptes i preus molt especials a l’hora de fer una sortida familiar, amb tots els avantatges i fins a finals d’any. Si us acrediteu com a família nombrosa, dos dels teus nens podran participar a l’activitat gratuïtament.

Moltes activitats i diversió a les vacances familiars.

Al web de Catalunya.com trobaràs el llistat d’ofertes de cultura, entreteniment, esport, gastronomia, estades… a un preu molt especial, per a famílies nombroses. Tens moltes ofertes d’activitats per escollir: aprendre a fer un porró o una joguina de vidre, passejar amb una barca de rems per un canal olímpic, gaudir d’una estada molt natural en un bungalow i practicar el senderisme, el ràfting i l’hidrotrineu en família, o bé allotjar-te en un hotel 4 estrelles amb mini club i animació pels nens, mentre els grans es relaxen a la piscina d’hidromassatge o al jacuzzi amb vistes al mar.

Entra a Catalunya.com a buscar la teva oferta i activitat a preus especials per a famílies nombroses!

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.