Esquí adaptat
31 Jan 2012 0 comentaris Fem Neu

Copa del Món IPC a La Molina

Avui comença la Copa del Món d’Esquí Alpí del Comitè Paralímpic Internacional (IPC) a La Molina. És una competició molt important i ben especial amb molt renom internacional. D’avui i fins el dia 2 de febrer l’estació ceretana acollirà tres proves on hi participaran fins a 80 esportistes de 14 països diferents.

Aquest matí es celebrarà la primera de les tres proves, un eslàlom a l’estadi de Roc Blanc. Demà dia 1 es farà un altre eslàlom a la mateixa pista i dijous la competició es traslladarà a Comella-Estadi, una pista molt exigent que agrada molt a tots els corredors i on es traçarà un Gegant.

La Molina és una estació pionera en  l’àmbit de la competició, ha organitzat grans competicions internacionals com ara Copes d’Europa i del Món d’Esquí Alpí i els Mundials d’snowboard la temporada passada 2010-11. Però el més rellevant de tot és que La Molina és capdavantera en infraestructures per a la pràctica de l’esquí i l’snowboard adaptat, ja sigui des del punt de vista competitiu com de lleure.

En anteriors ocasions l’estació ja ha estat la seu de proves per a persones amb discapacitat, com ara les finals de la Copa d’Europa IPC d’Esquí Alpí el mes de març del 2011. L’estació compta amb la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff i de l’Associació Play and Train amb les quals donen la possibilitat d’esquiar i fer snowboard a aquelles persones que tenen alguna discapacitat i tenen ganes de gaudir de la neu.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.