menu infantil
30 Apr 2014 0 comentaris Redacció

Àpats feliços per vacances

Sabem que als nens de vegades els costa asseure’s a taula i menjar tranquil·lament, sobretot si són fora de casa. Així doncs, si vols sortir de vacances o fer una sortida de cap de setmana i t’amoïnen els dinars i els sopars, no hi pensis més.

A Catalunya.com, durant l’Any del Turisme Familiar, han pensat en tu i t’ofereixen un complet llistat d’establiments i restaurants que tenen especialment en compte els nens i que disposen de menús especials per a ells.

Els nens menjaran sense problemes, durant les vacances, gràcies als menús infantils.

Molts establiments tenen un distintiu de certificació de Destinació de Turisme Familiar i saben com tractar les famílies i adaptar-se als més petits de casa.

En alguns restaurants ofereixen un bufet, una opció que sempre agrada als petits.

Les Destinacions de Turisme Familiar són una bona opció si busques una oferta amb trones o cadires infantils, pitets i un menú o bufet especial per a ells, que pot ser un plat de macarrons amb carn arrebossada o bé d’altres opcions que agradin als teus fills. Alguns restaurants disposen fins i tot d’escalfador de biberons.

Que no se’t refredi el dinar… Si vols gaudir d’àpats feliços en família, entra a buscar la teva activitat a Catalunya.com!

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.