Selecciona un idioma:

 • Generalitat de Catalunya
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
 • Segueix-nos a:
 • Facebook
 • RSS
 • Twitter

Club Catalunya Experience

Com que ens agrada compartir amb tu infinitat d’avantatges, hem creat el Club Catalunya Experience, on podràs inscriure’t per gaudir de descomptes i promocions.

 

Treu profit de la temporada d’hivern 2011-2012 dels Pirineus catalans a totes les seves estacions d’esquí, des de la Vall d’Aran fins al Ripollès. Gaudeix de 10 pistes d’esquí i 6 de fons on, només pel fet de ser membre del club, obtindràs descomptes en forfets, tiquets restaurant, allotjament, etc.

Consulta el catàleg de descomptes i no t’ho pensis més; llança’t a formar part d’aquest club tan exclusiu.