videos
10 Jan 2012 1 comentari Fem Neu

“Catalunya, m’agrada compartir” a TV3

Cada dijous, tot just abans del Telenotícies vespre de TV3 podreu veure els anuncis de la campanya “Catalunya, m’agrada compartir”. Protagonitzats pel científic Dani Jiménez, que ha col·laborat en diferents programes de la cadena com ara El club o La partida de TV3, descobrireu tot allò que podeu viure a les nostres estacions d’esquí. Fins ara hem parlat de l’inici de la temporada, la seguretat a les pistes i la proximitat de les estacions amb les principals ciutats de Catalunya. No us perdeu tots els que venen: esquí adaptat, esquiades escolars, freestyle i molt més! A Catalunya, compartim neu!

També podreu gaudir dels espots un cop s’hagin emès per televisió al Canal Youtube de Catalunya Experience.

Comentaris

 1. Xavi va dir això el 16 feb 2012

  Aquí a Catalunya penso que amb la d’estacions bones que tenim s’hauria de donar més prioritat al freestyle.
  Països nòrdics com Alemanya, Àustria, Noruega etc. tenen molt més esperit de freestyle que aquí. I no sols països tan nòrdics, Andorra organitza cada any super competicions de freestyle, a més de tenir arees de la estació on es pot disfrutar del snowpark sense que esquiadors novatos et molestin com passa a la majoria de llocs on els snowparks es converteixen en pistes de bambs pels dominguerus, amb perdó, però és així.
  les estacions no donen de la seva part. Els shapers del snowparks cada cop s’ho treballen més i més pero les estacions priven els freestylers i segueixen donant prioritat als dominguerus i als esquiadors del tipus slalom o d’altres de categories fora del freestyle.
  El freestyle és una veritat i és un espor. Mou a molta gent, igual o més que les atres categories de la neu. Pregunteu qui no coneix a Shaun White.
  Per aixó s’ha de fer saber, encara no hi ha una puñetera estació a catalunya que hagi muntat un senyor snowpark.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.