Estació La Molina
18 Nov 2014 0 comentaris Redacció

Catalunya comença a lliscar

El primer cap de setmana de desembre comença oficialment la temporada de neu. Les estacions d’esquí del Pirineu Català han treballat durant l’estiu per millorar la seva oferta i es preparen per rebre un allau de visitants disposats a gaudir de la neu en totes les seves modalitats. Amb l’arribada de les primeres nevades, algunes estacions es plantegen fins i tot obrir un cap de setmana abans. Si no t’ho vols perdre, estigues atent a les xarxes socials.

Tota la neu, a bon preu

La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i Tavascan, les estacions del Grup Ferrocarrils de la Generalitat, presenten els abonaments Atotaneu 6.0, un passi de temporada per a totes les butxaques ple d’avantatges en productes i serveis relacionats amb la neu, que permet l’entrada a totes les estacions del Grup; i l’Atotaneu 5.0, que no inclou La Molina, tot i que hi pots anar amb un 50% de descompte. El pagament del forfait es pot realitzar en 3 mesos sense interessos i fins a 12 mesos, i està disponible online.

Atotaneu 6.0

Entre les novetats tecnològiques, el Grup FGC presenta aquesta temporada una iniciativa molt relacionada amb la seguretat dels usuaris. Al comprar un forfait de temporada, es crea un codi identificatiu personal que permet l’accés a la fitxa d’emergència sanitària mitjançant la lectura d’un codi QR i assegura així una atenció mèdica més eficaç en cas d’accident.

Per als amants de l’esquí nòrdic

Aquesta modalitat, apta per a totes les edats, ha unit les sis estacions catalanes que l’ofereixen per posar a la teva disponibilitat un forfait de temporada. Una opció que et permetrà decidir quina estació vols visitar cada setmana: Aransa, Lles, Tuixent-La Vansa, Guils Fontanera, Sant Joan de l’Erm, o Virós Vallferrera.

Esquí nòrdic

Si pagues un suplement al comprar el passi de temporada, podràs esquiar de nit a la Masella tantes vegades com vulguis. Ara pots comprar els abonaments de la majoria d’estacions, moltes d’elles online.

Afanya’t i consulta els preus  i els descomptes a les seves pàgines web.

Tota la informació sobre la neu a Catalunya.com

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.