Ruta Blanes
27 Mar 2014 0 comentaris Redacció

Carretera i manta

T’agrada rodar per la carretera i sentir el vent a la cara? Vols gaudir del paisatge a sobre d’una bicicleta sense estar darrera un vidre? Catalunya és el lloc ideal.

Hi trobaràs de tot: carreteres vora el mar, camins rurals amb molt encant, vistes espectaculars i, a més, rutes ciclistes amb desnivell que passen a la vora dels parcs naturals i que posaran a prova la teva resistència… A Catalunya, el cicloturisme es converteix en una aventura a la carretera gràcies a la seva variada geografia.

Catalunya compta amb una extensa xarxa de rutes de cicloturisme de carretera.

Però no només això. També trobaràs una xarxa de rutes molt extensa, tots els serveis per als ciclistes com tu  i un clima excel·lent. A més, la bona gastronomia de casa nostra farà les teves sortides encara més rodones. Encara vols més?

Podràs gaudir de tot tipus de serveis adaptats als ciclistes com tu.

Si vens a Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Cambrils, Calella o Mont-roig del Camp et trobaràs com a casa.

Dormiràs en establiments de 4 estrelles i gaudiràs de menús adaptats a les teves necessitats, disposaràs d’un servei tècnic i garatge per les bicicletes, i també d’un gimnàs i sala de massatges per recuperar-te de la carretera. No t’hauràs de preocupar de res, només de pedalejar i gaudir de l’entorn únic de Catalunya.

La varietat del paisatge a Catalunya fa les rutes més entretingudes.

Agafa la teva bicicleta i prepara’t per recórrer el territori català.

A Catalunya, les carreteres també són per les bicicletes. Busca la teva ruta a Catalunya.com

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.