En família al parc La Selva de L'Aventura
26 Aug 2014 0 comentaris Redacció

Bruixes i bandolers als boscos màgics del Montseny

La família Herrera se’n va a la natura, al massís del Montseny, de la mà del programa Un dia perfecte en família a Catalunya. Comencem la ruta descobrint com vivien les bruixes i els bandolers a l’Espai Montseny. Després, visitem La Sala, el mas on va néixer el famós bandoler Serrallonga, i pujarem als arbres com Tarzan al Parc La Selva de l’Aventura. I després d’un dia tant intens, descansem a l’Hotel de La Coromina. Els boscos plens de secrets i llegendes del Montseny ens esperen!

Bruixes i bandolers

Estem a Viladrau, a l’Espai Montseny, on comencem la visita. Descobrim que en aquesta zona vivien bandolers com en Serrallonga entre els segles XV i XVII. Aprenem quina vida feien de manera interactiva. I no deixem els personatges de llegenda perquè al mateix espai ens parlen de les bruixes de Viladrau, perseguides i executades al segle XVII. Entre hologrames de bandolers, dones d’aigua i rituals de bruixeria ens acomiadem d’aquest lloc tan màgic….

De visita a L’Espai Montseny

Des d’aquest punt, una visita molt recomanable és el Cim d’Àligues, és un centre especialitzat en aus rapiñaires. Ofereix visites guiades per conèixer el món de les àligues i els falcons.

Visita a la casa d’en Serrallonga

Després de passejar-nos virtualment pel Montseny, res millor que calçar-nos les botes per  endinsar-nos als boscos de Viladrau per visitar La Sala, el mas on va néixer el bandoler Serrallonga. Aquí també descobrirem les plantes medicinals i aromàtiques que utilitzaven les bruixes per menjar, guarir a les persones i fer conjurs.

La ruta és fàcil i apte per a tota la família, però no pels cotxets de nen. També es pot accedir a la Sala en cotxe per una pista especial.

Truites per dinar

Tant caminar pels boscos ens ha obert la gana i anem a dinar al Molí de la Barita, molt famós a la comarca perquè és un dels restaurants que millor cuinen la truita de riu. Abans els seus clients podien pescar les truites que s’anaven a menjar en uns vivers allà mateix.

Sóc Tarzan, ooooooooohhhhh

Després de menjar una bona truita, seguim amb l’aventura al bosc i ens acostem al Parc La Selva de l’Aventura amb més de 60 activitats com escales de cordes, penjants, camins aeris i moltes tirolines de fins a 140 metres de longitud!

Els circuits lúdics a dalt dels arbres de gran altura permeten descobrir el bosc de manera diferent i original. Us podeu sentir com Tarzan, el rei dels micos.

A dormir en un xalet

A l’hotel Xalet de la Coromina ens esperen per posar punt i final a aquest dia tant entretingut amb un merescut descans. Aquest establiment al bell mig del poble és una torre d’estil suís i està rodejat de boscos. Aneu amb compte a veure si al final del dia us trobeu cara a cara amb un bandoler.

Mapa de la ruta

Veure la ruta a Google Maps


Més informació per si voleu fer la ruta:

Espai Montseny: Carrer Migdia, 1, 17406 Viladrau. Tel. +34 93 884 80 35

El Molí de la Barita: Crta. de Vic, km 4, 17406 Viladrau. Tel- +34 938 849 162

La Selva de l’Aventura: Coll de Revell, s/n, 17401 Arbúcies. Tel. +34  626 799 335

Hotel Xalet de la Coromina: Carretera De Vic, 4, 17406 Viladrau. Tel. +34 93 884 92 64

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.