Ciclistes_volta
25 Mar 2014 0 comentaris Redacció

Bicicletes a la neu

Ets esquiador i afeccionat al ciclisme? Doncs demà dimecres i dijous, 26 i 27 de març, tindràs l’oportunitat de gaudir d’aquests dos esports amb l’arribada de la Volta Ciclista a Catalunya a les estacions de La Molina i Vallter2000.

Si vols fer un puja i baixa a la neu, entre setmana, o vols aprofitar per agafar la bicicleta i pujar, fent ruta, al Pirineu català, podràs gaudir de dos finals d’etapa a la neu!

La primera parada serà La Molina, el dimecres 26. Els ciclistes provinents de Banyoles arribaran a l’estació, concretament al Pàrking Font Canaleta, cap a les 16:30 h. El dijous 27, els ciclistes sortiran d’Alp (12:15 h) i finalitzaran l’etapa a Vallter2000. No t’ho pots perdre!

A les estacions de La Molina i Vallter2000 es celebraran dos finals d’etapa de la Volta.

Si vols venir a veure l’ambient que es respira, i aprofitar per esquiar una mica, les dues estacions del Pirineu català t’esperen amb les braços oberts i amb ciclistes de primer nivell. De fet,  a la Volta d’aquesta edició competirà el podi del darrer Tour de França al complet: el britànic Chris Froome, el colombià Nairo Quintana i el català Joaquim “Purito” Rodríguez. També hi seran l’irlandès Dan Martin, el guanyador de l’any passat, i Alberto Contador.

La Volta Ciclista a Catalunya va començar ahir a Calella i finalitzarà el proper diumenge dia 30 de març.

Vine a gaudir de la neu i les bicicletes de campionat a Catalunya.com

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.