termes_orion
28 Dec 2012 0 comentaris Redacció

Balnearis catalans: molt més que termalisme

Els balnearis acostumen a associar-se a escapades romàntiques en parella, però la contínua modernització i ampliació de serveis dels complexos catalans ha permès diversificar l’oferta i fer-la molt atractiva per a qualsevol tipus de viatger, més enllà de les aigües medicinals. Des d’escapades solitàries per descobrir-se a un mateix a convencions o reunions empresarials.

Sala de reunions del Balneari Termes Victoria.

La majoria de balnearis catalans es troben dins o annexos a hotels que disposen de grans sales o jardins on poder celebrar reunions de feina. L’ampli ventall d’ofertes que hi ha a Catalunya permet adaptar les necessitats a l’espai, ja que hi ha balnearis que tenen sales amb capacitat reduïda i altres que poden arribar a albergar 400 persones. Els hotels disposen de serveis d’atenció personalitzada per a la gestió i organització dels actes i obren les instal·lacions termals per complementar les jornades de treball oferint relax i benestar.

Aquestes sales o jardins també poden utilitzar-se per casaments o cerimònies. Què millor lloc que un balneari, amb la seva arquitectura única i el seu ambient relaxat, per contraure matrimoni. Els convidats poden gaudir d’una relaxant jornada a les aigües termals el dia després de les noces i tornar com nous després d’assistir a una celebració tan important.

Saló Lotus Blau del Balneari Termes Orion.

Els més joves també tenen el seu lloc als balnearis

Des d’aquest estiu, i gràcies a un acord de les parts implicades, els joves europeus que disposen del carnet jove podran gaudir d’una estada en qualsevol balneari català amb un descompte que pot arribar al 40% del preu del servei.

Una altra manera de gaudir d’un balneari és en família. Alguns complexos ofereixen packs familiars, que poden incloure servei de cangur i menús infantils especials perquè els nens gaudeixin mentre els seus pares es relaxen i desconnecten.

A més, als balnearis catalans també es poden realitzar activitats paral·leles, com ara rutes amb bicicleta, excursions per paisatges inigualables, activitats aquàtiques o hivernals, visites als pobles més rellevants de la zona … que poden convertir l’estada en una experiència emocionant.

Els circuits termals et deixaran com nou. Hotel-Balneari Vila de Caldes.

Temps per a un mateix

Necessites temps per a tu mateix, per treballar en calma, per reflexionar o per desconnectar de l’estrès de la ciutat? No ho pensis més i apropat a un balneari català, on trobaràs la pau que busques i experimentaràs sensacions úniques, tant a l’estiu com a l’hivern. Hi ha activitats orientades a l’usuari específiques de cada estació, perquè l’estada sigui el més agradable possible tot l’any.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.