Comença el festival Esbaiola't
23 Jul 2014 0 comentaris Redacció

Aquest estiu… esbaiola’t

Si voleu deixar la xafogor enrera i viatjar a l’interior de Catalunya, acosteu-vos al Festival Esbaiola’t. Del 25 al  27 de juliol, a Esterri d’Àneu us espera tot el teatre de carrer i per a tots els públics, organitzat per la Cia de Comediants La Baldufa i l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu. A més de donar a conèixer les Valls d’Àneu, aquest festival ofereix espectacles  de teatre de qualitat del nostre país i de l’estranger. I també omple els carrers d’Esterri de circ, contacontes, jocs, titelles, tallers i malabars. No us ho podeu perdre. Molta emoció, màgia i somriures a l’alta muntanya. Al seu web trobareu la programació completa.

Malabarismes a l’Esbaiola’t.  Oriol Riart

Titelles en anglès, al MiniGrec de Barcelona

Si els teus nens volen practicar l’anglès d’una manera divertida, el MiniGrec els ofereix una representació de titelles que els entretindrà mentre reforcen l’idioma. L’obra ‘Punch & Judy in Afghanistan’ parla del món d’avui i, en concret, de cultures i civilitzacions que no s’entenen i xoquen constantment. Una bona manera que els nens preguin consciència, s’ho passin bé i practiquin idiomes. Del 26 al 29 de juliol. Preu: 9€. Per a nens a partir de 8 anys. Durada: 60 minuts. Pots consultar horaris al Teatre La Puntual

L’espectacle de titelles ‘Punch & Judy in Afghanistan’.

L’Estartit- Torroella de Montgrí estan de festa major!

El dies 26 i 27 de juliol Torroella de Montgrí i l’Estartit celebra la festa major, en honor a la seva patrona Santa Anna. Durant tot el dia hauran activitats de tota mena perquè la família s’ho passi bé. Una festa en què el mar hi juga un paper important. Per exemple, qui vulgui animar-se pot participar en la 48a travessa nedant a les Illes Medes. També hi haurà espectacles infantils, curses d’obstacles, cinema al carrer… Totes les activitats són gratuïtes. Bona festa!

També trobaràs més activitats familiars a l’agenda i al Catalunya.com

Foto de portada: Festival Esbaiol’at. Oriol Riart.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.