Enlairament de Globus_Crònica Festa del cor_ok
08 Oct 2014 0 comentaris Redacció

Apunta’t amb la família a la Gran Festa del Cor

Aquest dissabte us esperen al Tibidabo per participar en la Gran Festa del Cor, que enguany celebra el 20è aniversari i ho té tot per ser memorable: una enlairada de globus biodegradables en forma de cor, una exhibició de dansa, un taller en el qual pots fer un dibuix per a un nen que és a l’hospital o un taller de maquillatge en família. I, és clar, a més a més hi ha tot el Tibidabo per córrer i passar-vos-ho bé.

L’espot d’aquest any de la Gran Festa del Cor.

Per si aquesta agenda no fos prou interessant, preneu nota d’un detall important: aquest un dels dies de l’any que pujar al Tibidabo surt més a compte. Si sou dos adults i dos nens de menys de 16 anys i demaneu l’entrada solidària us podeu estalviar 50 euros. Si la demaneu us emportareu un mocador ple de cors.

Què és la Gran Festa del Cor?

És una celebració que vol donar a conèixer com és la vida de les més de 38.000 persones que tenen una cardiopatia congènita a Catalunya i sensibilitzar-nos a tots sobre com és viure en aquesta situació. En els inicis es celebrava en diferents localitats de Catalunya, però des de fa 10 anys es fa al Tibidabo.

Un dels objectius principals de la festa és recaptar fons per millorar la vida de les persones que tenen aquestes cardiopaties.

Famosos solidaris

Aquest any participaran a la Gran Festa del Cor periodistes i actors com Oriol Cruz, Carles Prats, Tony Corvillo, Enric Company i Jordi Rios. Estigueu pendents de la web oficial de  la festa perquè s’hi van afegint nous participants.

Ja ho sabeu, dissabte que ve us esperen a partir de les 12 del migdia a la Muntanya Màgica de Barcelona.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.