Aprofita l'estiu per fer un picnic
03 Jul 2012 2 comentari Lídia Penelo

Aprofita l’estiu per fer un pícnic

El bon temps convida a fer activitats a l’aire lliure i a dinar o berenar en plena natura. Catalunya té un munt de zones de pícnic equipades amb tots tipus de serveis que només demanen que respecteu el seu entorn natural. Al Montseny trobareu l’àrea de pícnic Les Piscines situada a una verneda a prop del riu Tordera i la Bascona.  L’espai té zona d’aparcament, taules i bancs, fonts zona de barbacoes i esbarjo. També disposa de serveis higiènics, així com el de recollida selectiva de deixalles.

A Arbúcies, als peus del Castell de Montsoriu hi trobareu ElPol una zona de pícnic de 18.000 metres quadrats travessada per una bona riera, i on hi trobareu barbacoes, camp de futbol, de bàsquet, zona de petanca, gronxadors i bar entre altres serveis.

Imatge cedida per Pícnic El Pol.

Si us ve de gust un picnic romàntic entre vinyes, a Vilafranca del Penedès us ofereixen la possibiliat de llogar unes bicicletes, visitar un celler i degustar cava . Al Penedès hi ha un munt de zones de picnic properes als cellers, només cal que tingueu ganes de descobrir el territori.

Imatge cedida per: El Molí Tours

Per acabar, una altra zona de pícnic molt recomanable la trobareu a Sant Llorenç de Montgai, al terme de Camarassa, Lleida. Un indret conegut pel seu embassament envoltat de desmais, i per ser un lloc ideal per gaudir de nombroses activitats aquàtiques i de lleure, com navegar en caiac, o pescar. Sant Llorenç de Montgai és un bon punt d’observació d’aus aquàtiques.L’espai està declarat reserva natural de fauna salvatge, i a ponent de la població hi ha les ruïnes d’un antic Castell serraí.

 

Comentaris

 1. faruk ahamed va dir això el 07 jul 2012

  hola esta imagen me gustado mocho. kiaro saber direcion para ir.para un picnic.gracias

 2. Priorat va dir això el 10 jul 2012

  Buenos días,

  Yo añadiría toda la zona del Priorat y la Sierra del Montsant. Unas tierras increíblemente bellas y muy poco conocidas.

  Disfrutar de un “picnic” y combinar con visitas a bodegas, un paseo en caballo entre las viñas o disfrutar de las catas de vino entre viejas botas en un ambiente lleno de historia y poesía, pueden ser algunas propuestas para hacer en este paraje.

  Espero que sirva de ayuda!

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.