altnivellcasanostra
19 Dec 2011 0 comentaris admin

L’alt nivell a casa nostra

Les estacions d’esquí catalanes organitzen una gran quantitat de curses. Des d’esquí alpí, surf de neu o esquí de fons fins a trineus arrossegats per gossos. Els darrers anys han demostrat molta capacitat organitzativa i cada dia tenen més presència en les competicions internacionals.

Aquest hivern l’estació de la Molina serà seu de dues proves de la Copa del Món. D’una banda, entre el 31 de gener i el 2 de febrer de 2012 acollirà curses d’esquí alpí per a persones amb discapacitat física en les modalitats d’eslàlom, eslàlom gegant i supercombinada. Un esforç de superació que val la pena de veure en directe. De l’altra, el 10 de març de 2012 s’hi disputarà una prova d’eslàlom gegant paral·lel de surf de neu, que serà un bon recordatori del Mundial de surf de neu de la temporada passada. I Ski Pallars – Espot Esquí organitza la Copa del Món de telemarc del 16 al 18 de març, una modalitat molt espectacular en la qual els talons van per lliure.

I també hi ha les curses emblemàtiques d’hivern, que se celebren cada temporada. La Marxa Beret i la Marxa Pirineu són les dues carreres d’esquí de fons més populars de Catalunya. Cada any atreuen més participants i són un gran èxit. Enguany tornarem a tenir a les nostres estacions els especialistes del múixing. La Pirena passarà pel Pirineu català un cop més i celebrarà la fi de festa a l’estació de la Molina, que serà l’etapa de cloenda que decidirà els guanyadors del 2012.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.