skiboard2
12 Dec 2012 0 comentaris Redacció

Alternatives als esquís i la taula: Snowblade i Skiboard

No t’acabes de sentir còmode amb la taula però vols fer salts que els esquís no et permeten fer? Hauries de provar els Snowblades o els Skiboards, dos models a mig camí entre l’esquí i la taula que han aparegut en els últims quinze anys i s’han estès per les estacions ràpidament.

Els Snowblades són uns esquís curts, d’entre 90 i 110 centímetres de llarg, mentre que els Skiboards tenen forma de taula però en miniatura, es fa servir un per cada peu i són simètrics. A més, tots dos s’utilitzen sense bastons, amb bota dura i no necessiten portaesquís per transportar al cotxe, ja que hi caben en el maleter.

Aquests models et permeten gaudir de la neu d’una manera diferent al que estàs acostumat. No arriben a la velocitat dels esquís i quan vas ràpid poden ser una mica inestables, però et donen molta més llibertat per provar salts i és bastant fàcil aprendre a utilitzar-los, ja que la tècnica és més senzilla.

La principal diferència entre els dos models és que els Skiboards ofereixen més estabilitat, tenen més qualitat en el procés de fabricació i, per tant, acostumen a ser més cars que els Snowblades. A més, encara que diverses marques fabriquen tots dos models, els Snowblades es poden trobar fàcilment a botigues especialitzades en esports d’hivern, mentre que adquirir uns Skiboards és més complex i s’acostuma a recórrer a Internet.

La gent et podrà dir moltes coses a favor i en contra d’aquests models, però la millor manera de fer-se una idea de com funcionen és tastant-los.

Demostració d’Snowblade.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.