Casa Angrill
12 Jul 2012 1 comentari Lídia Penelo

Algunes propostes per gaudir de l’estiu

Quan s’acosten les vacances de vegades el que ve de gust és no fer res, instal·lar-se a un lloc tranquil, lluny de semàfors i presses  i disfrutar d’un bon paisatge i una bona cuina. Casa Angrill és una masia rural envoltada de camps de conreu i boscos d’alzines. Ubicada a Montpol, un municipi del pre-Pririneu lleidatà de poc més de 200 habitants, la planta baixa de la masia es va aixecar  al segle X. Des de Casa Angrill, a banda de descansar, podeu fer barranquisme i senderisme o tir amb arc.

Casa Angrill

Si voleu combinar la tranquil·litat amb l’enoturisme, un bon punt on instal·lar-se és l’Hostal Sport, a Falset. Un establiment familiar que va començar com un bar l’any 1923 i que va anar creixent primer amb un restaurant, i després amb habitacions pels clients. Actualment s’ha consolidat com un dels hostals més autèntics de la zona. Els esmorzars de forquilla i ganivet, i l’extensa carta de vins són només dos dels valors afegits d’aquest racó del Priorat.

Hostal Sport

Però si el que busqueu és una escapada d’un dia, el Celler Bàrbara Forés a Gandesa, Terra Alta, no us decebrà. Es tracta d’un negoci familiar amb molta història i uns vins molt personals. Ofereixen la possibilitat de fer una visita guiada per l’explotació, acompanyada d’un tast de productes.

L’entrada al Celler Bàrbara Forés

I si encara no teniu la ruta gaire clara i esteu oberts a escoltar suggeriments dels experts, sempre podeu recórrer a Emotioners, perquè us facin un viatge a mida.

Comentaris

  1. Paulina Jordán va dir això el 15 jul 2012

    Gracias por la recomendación … Gracias a Emotioners conocemos más y mejor Catalunya. Vivo aquí hace 4 años y esta agencia nos deja llegar más allá de la Rambla o algún Museo bien promocionado… Visca Catalunya ….

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.