Ona Rocamora
16 Jan 2012 0 comentaris Fem Neu

Adrià Bertran es queda a les portes de la final de la Supercombinada dels JJOO d’hivern de la joventut

Aquest cap de setmana els esquiadors catalans seleccionats per a participar als Jocs Olímpics d’Hivern de la Joventut, Adrià Bertran i Ona Rocamora han celebrat les primeres curses.

En les proves disputades ahir, cap dels dos catalans va aconseguir disputar la segona mànega de la Supercombinada. Adrià Bertran va fer un temps de 1m6s88 que el situava 35è, que va suposar quedar-se a una sola plaça per poder córrer l’eslàlom següent. Ona Rocamora no va poder acabar la primera mànega perquè es va sortir del traçat de forma que va quedar eliminada.

Dissabte tots dos esquiadors van córrer en la modalitat de Súper-G. La corredora de la Val d’Aran va acabar en la 19ena posició amb un temps de 1m8s99. La francesa Estelle Alphand va ser la guanyadora de la prova. En la categoria masculina, Bertran, de la Cerdanya va assolir la 24a posició amb un temps de 1m8s21. La victòria se la va endur el marroquí Adam Lamhamedi.

El torn d’Adrià Clavero arribarà demà amb la prova dels 10km en estil clàssic d’esquí de fons.

http://www.innsbruck2012.com

Imatge: Ona Rocamora

 

Ferran Terra acaba 35è en el Gegant de Meribel de Copa d’Europa

L’esquiador català pot valorar molt positivament els resultats de les proves en què ha participat durant la darrera setmana. Dimecres va disputar un Descens i dijous un Súper-G a Val d’Isère mentre que diumenge va córrer un Gegant a l’estació francesa de Meribel. Totes tres proves són vàlides per a la Copa d’Europa masculina.

En el Gegant celebrat ahir a Meribel, l’esquiador del Puigcerdà Esquí club (PEC) de La Molina va aconseguir un 35è lloc. Ferran Terra va fer el 52è millor temps en la primera mànega i en la segona va fer una baixada molt bona assolint la posició nº25, de manera que va acabar en la 35ena posició global.

En les proves de Val d’Isère Terra va acabar 15è en el descens. La seva gran actuació és encara més valuosa si es té en compte que van participar més de 100 corredors a la prova. En el Súper- G el català va tornar a entrar en un top-20, en la 19ª posició.

Per la seva banda, Pol Rocamora, membre de l’equip B espanyol ha aconseguit un 33è i 15è llocs en els dos Gegants celebrats a l’estació italiana de La Thuile.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.