busseig
23 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

Activitats molt variades a les estacions catalanes

Busseig al Pirineu de Lleida

L’estació d’esquí SkiPallars Port-Ainé inaugura aquest cap de setmana el busseig sota el gel. Aquesta activitat està dirigida a submarinistes que busquen fer immersions completament diferents a les habituals, amb pressions atmosfèriques que no tenen res a veure amb les del nivell del mar. El busseig es farà al llac de Jabalí, a més de 2200 metres d’altura.

 

Concurs de ninots de neu a Vall de Núria

El Cau de la Marmota organitza aquest dissabte una nova activitat infantil ben divertida. Es tracta d’un concurs de ninots de neu! Tots aquells nens i nenes que hi vulguin participar només s’han d’acostar al Cau de la Marmota i treure el seu esperit més creatiu i fer un ninot de neu! Tots els participants rebran un regal i els tres primers classificats, obtindran un premi especial.

 

Carnaval a Vallter 2000

El Carnaval encara no ha acabat. Aquest cap de setmana l’estació de Vallter 2000 celebra el Carnestoltes. S’ha de pensar una bona disfressa per dissabte, perquè tots aquells que aneu a esquiar disfressats rebreu un forfet gratuït per al dilluns 19 de març.

 

Baqueira Beret es llença amb el telemark

Baqueira Beret ofereix aquest cap de setmana l’oportunitat de provar el telemark. És una proposta de l’Aran Club Telemark, Era Escola, Ski Service i La Luna de Artíes. El telemark és una modalitat d’esquí que cada vegada es veu més a les estacions catalanes, és un esport molt complert i dissabte podràs provar-lo a la carpa de Telemark Imprinting del Pla de Baqueira.

 

Tour Milka Champs visita La Molina

Aquest cap de setmana La Molina rep una visita ben especial, la gran vaca Milka es desplegarà a l’estació ceretana acompanyada de xocolata. El Tour Milka Champs és un conjunt d’activitats que es desenvolupen al llarg de la jornada d’esquí per a tots aquells que no vulguin posar-se els esquís o els que vulguin descansar una estona. Activitats lúdiques i zones de descans per a tothom.

La Molina també acull una prova de l’Audicuattrocup d’infantils I i II. De divendres 24 a diumenge 26, La Molina celebra tres curses de les modalitats de Super Gegant, Gegant i Eslàlom.

I dissabte 25 la pista del Padró estarà preparada per gaudir del 16è Pista! Pista!

 

Boí Taüll Resort amb el Freestyle

Boí Taüll Resort organitza un nou esdeveniment de Freestyle. L’snowpark de la zona de La Beseta serà el centre del BTR Freexperience Contest d’aquest cap de setmana. Una competició amateur d’esquí Freestyle per a grans i petits, nois i noies tant de nivell inicial com avançat. Les proves a més, aniran acompanyades de la música de Flaix FM.

 

Trofeu Vila de Llívia, Masella

Aquest cap de setmana Masella és la seu del circuit interclubs d’esquí alpí. La 8ª edició del Trofeu Vila de Llívia es celebra a la pista la Davallada, dissabte un Eslàlom i diumenge un Gegant.

 

I recorda que amb el test de l’esquiador podràs descobrir quin és el teu perfil. A més, de regal rebrás una samarreta!

Imatge: SkiPallars

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.