passeig per Solsona
05 Aug 2014 0 comentaris Redacció

Activem-nos a Solsona

Avui el programa Un dia perfecte en família a Catalunya se’n va de ruta pel Solsonès amb la família Mir. El viatge comença fent nit als bungalous del Càmping El Solsonès, on també faran diversos tallers i activitats lúdiques. Després d’una remullada a la piscina, farem una volta pel centre de Solsona, per veure un pou de gel. Una passejada a cavall ens permetrà gaudir de l’entorn natural de Solsona i, finalment, tindrem un merescut descans a l’Hotel Restaurant Monegal. Prepareu-vos per una jornada en plena natura al Solsonès.

 

Nit al càmping

Passar una nit en un bungalou ja és tota una aventura per als més menuts, però a més el Càmping El Solsonès, que és membre del Club Turisme Actiu-Natura, organitza activitats pensades per al públic infantil (animació, tallers…). Els petits no tindran temps d’avorrir-se! I mentrestant els pares també podran fer la seva, com per exemple, una sessió de ioga. Pares relaxats i nens entretinguts!

El càmping disposa de bungalous de tot tipus i espai per a caravanes per si algú vol venir motoritzat.

Dinar ecològic

Després d’una  sessió de Minigolf en família, ens esperen al restaurant del càmping per dinar. Aquí podreu tastar plats de cuina ecològica, ja que els preparen amb aliments del seu propi hort. Tots els aliments provenen de l’agricultura i ramaderia ecològica, ideals per fer un dinar sa i natural.

Sabeu què és un pou de gel?

Sortim del càmping i anem a fer un tomb pel centre històric de Solsona per veure un lloc curiós: un pou de gel. És una estructura coberta i soterrada en la qual s’emmagatzemava el gel obtingut del riu Negre, del segle XVII al XIX. Aquest gel dels mesos freds de l’any es conservava i es comercialitzava des de la primavera fins a Tots Sants. I com que Solsona és una vila gegantera no podem deixar de visitar el Quarto dels gegants, on es desen els gegants i el símbol del municipi: l’àliga.

Preparats per fer la ruta a cavall!

Natura a cavall

Deixem les bèsties i marxem a veure animals de veritat. Un passeig a cavall pels boscos del Solsonès és una bona manera de conèixer la comarca. A l’Hípica Cap de Costa disposen de moltes rutes adaptades a les necessitats de les famílies.

Nit en un hotel

De passar una nit en càmping, passem a finalitzar aquesta jornada en plena natura a l’Hotel Restaurant Monegal on les famílies s’hi senten com a casa, gràcies al seu ambient acollidor i el tracte familiar.

Mapa de la ruta

Veure el mapa a Google Maps

Més informació per si voleu fer la ruta:

Càmping El Solsonès: Ctra. de Sant Llorenç, km. 2 , 25280 Solsona. Tel. +34 973 48 28 61

Promoció Turística – Ajuntament de Solsona: Ctra. Bassella, 1,  25280 Solsona. Tel. +34 973 48 23 10

Hípica Cap de Costa: 25290 Clariana de Cardener. Tel. +34 607 517 691

Hotel Restaurant Monegal: 25282 Sant Llorenç de Morunys Tel. +34 973 49 23 69

Comentaris tancats.