telemark
13 Mar 2012 0 comentaris Fem Neu

A punt per la Copa del Món de Telemarc a SkiPallars – Espot Esquí

SkiPallars – Espot Esquí celebrarà una gran festa del telemarc aquest cap de setmana. El món de la neu mirarà cap a l’estació del Pirineu de Lleida, que acull l’última prova de la Copa del Món de Telemarc FIS. L’estació catalana serà el centre d’aquesta modalitat, tota una celebració de neu i esport perquè tothom que hi passi en pugui gaudir.

La Copa del Món de Telemarc que s’ha organitzat per als dies 16, 17 i 18 març a l’estació pallaresa és una gran oportunitat per veure en directe els millors del món d’aquesta modalitat i al mateix temps, tots aquells que la desconeixen, descobrir-la. El telemarc es practica a la península des de fa dècades, però es va veure relegat a un segon terme amb l’esquí alpí. Va ressorgir a partir dels anys 70 i des de llavors, cada dia compta amb més adeptes. És un esport elegant i tècnic, molt vistós de veure. Dins del telemarc existeixen diferents modalitats i durant els tres dies de competició, a Espot Esquí es podrà gaudir de l’estil clàssic, l’sprint i el paral·lel sprint.

Aquesta competició internacional és resultat del gran esforç que fa SkiPallars i el poble d’Espot per donar a conèixer el telemarc i la gran aposta per l’esport de neu que fa Catalunya. Per això, aquest cap de setmana l’estació de SkiPallars Espot Esquí amb tots els seus treballadors i visitants, ompliran les línies que la Federació Internacional d’Esquí té guardades per al telemarc. La Copa del Món, a més, serà una prèvia dels Mundials de Telemarc que es celebraran a la mateixa estació l’hivern del 2013.

 

Imatge: SkiPallars-Espot Esquí

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.